Online Panel

Poštovani/Poštovana,

  • Online panel je skup registrovanih pojedinaca koji su pristali da kao ispitanici učestvuju u istraživanjima koja putem Interneta sprovodi naša agencija.
  • Učešćem u panelu možete da zaradite novac, pošto panelisti dobijaju kompenzaciju u skladu sa unapred utvrđenim sistemom nagrađivanja.
  • Osim toga, dobijate priliku da izrazite svoje mišljenje o proizvodima, uslugama, reklamama koje testiramo. Podaci koje budete ostavljali (uključujući i e-mail adresu) biće korišćeni za statističku analizu zajedno sa podacima svih drugih ispitanika i biće tretirani kao poverljivi – neće biti deljeni sa trećim licima bez Vašeg odobrenja – pisane saglasnosti.
  • Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, molimo Vas da kliknete ovde 

 

Popunjavanjem svake ankete stičete određeni broj bodova.
Načini isplate nadoknade za učešće u online panelu:

  1. Vaučeri za kupovinu u Maxi / Delhaize trgovinama.
    Minimalni iznos koji morate imati da biste izabrali ovu opciju je 1000 bodova. Jedan bod vredi jedan dinar, tako da vrednost Maxi / Delhaize vaučera iznosi 1000 dinara. Ukoliko ste osvojili dovoljan broj bodova, možete poručiti i više vaučera. Rok za realizaciju: 30 do 60 dana od dana zahteva isplate.
  2. Vaučeri za kupovinu u Lilly trgovinama.
    Minimalni iznos koji morate imati da biste izabrali ovu opciju je 1000 bodova. Jedan bod vredi jedan dinar, tako da vrednost Lilly vaučera iznosi 1000 dinara. Ukoliko ste osvojili dovoljan broj bodova, možete poručiti i više vaučera. Rok za realizaciju: 30 do 60 dana od dana zahteva isplate.